Dr. Y. Reisman

Ik ben Cobi Reisman, voormalig voorzitter van de European Society for Sexual Medicine (ESSM), arts en seksuoloog-NVVS en de man achter Flare. Ik ben Cum Laude afgestudeerd in Groningen waar ik ook ben gepromoveerd. Ik deed ervaring in gynaecologie, chirurgie en opleiding tot arts in Amsterdam. Na als arts gewerkt te hebben voor een...

Werkuren

09:00 - 17:00 Uur (Avonduren op aanvraag)

Afdeling

Seksuologie

Email

Reisman@Flare-Health.Nl

Arts
Ik ben Cobi Reisman, voorzitter van de European Society for Sexual Medicine (ESSM), arts en seksuoloog-NVVS en de man achter Flare.
Ik ben Cum Laude afgestudeerd in Groningen waar ik ook ben gepromoveerd. Ik deed ervaring in gynaecologie, chirurgie en opleiding tot uroloog in Amsterdam. Na een aantal jaren als uroloog gewerkt te hebben, heb ik ook een opleiding seksuologie gevolgd in Oxford en in Nederland.

Ik ben gastprofessor aan het Russian Federation Institute of Urology (Moskou) en actief betrokken bij de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS), The European Association for Urology (EAU) en voormalig voorzitter van de European Association for Medische Seksuologie (ESSM).

Ik ben zeer actief in het onderwijs als hoofdopleider seksuologie bij RINO-Amsterdam en directeur van de ESSM School of Sexual Medicine. Daarnaast verricht ik wetenschappelijk onderzoek en ben ik redacteur van een aantal medische en seksuologische boeken en tientalen wetenschappelijk artikelen.

Mijn werk is mijn passie en mijn hobby. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze te helpen met hun problemen, klachten of zorgen. Ik probeer de oplossingen te vinden die aan individuele behoeften voldoen, omdat seksualiteit voor iedereen iets anders betekent. Het doel is om een ​​oplossing te vinden in een vorm waar je op je eigen manier van kunt genieten.
Extra functies:

Hoofdopleider seksuologie RINO-Amsterdam (post academisch onderwjs Seksuologie, Rino-Amsterdam)

Ereprofessor Instituut voor Urologie, Moskou

Visiting professor van het Shanghai Institute of Andrology, Shanhai Jiao Tong University

Voormalig voorzitter van de European Society for Sexual Medicine (ESSM)

Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Nederlands Register Seksuologie

Voormalig voorzitter en lid van het Multidisciplinair Europese Comité voor Seksuele Geneeskunde

Consultant revalidatieziekenhuis Reuth, Tel-Aviv

BIG 19045443601

AGB praktijk: 84057831

AGB seksuele geneeskunde: 84107612

AGB Seksuoloog

KvK: 34379344