Seksuoloog voor mannen

Seksuele problemen kunnen een grote invloed hebben op het welzijn van mannen. Er kunnen verschillende factoren zijn die bijdragen aan deze problemen, zoals stress, medicatie, hormonale veranderingen en relatieproblemen. Het kan moeilijk zijn om over deze problemen te praten, maar het is belangrijk om hulp te zoeken als ze aanhouden. Een seksuoloog voor mannen kan helpen bij het identificeren van de oorzaak van seksuele problemen en het bieden van effectieve behandelingsopties. Hieronder staan enkele veelvoorkomende seksuele problemen bij mannen die een seksuoloog kan behandelen.
Seksuoloog voor mannen

Erectieproblemen

Erectieproblemen kunnen variëren van het onvermogen om een erectie te krijgen tot het niet in staat zijn om een erectie lang genoeg vast te houden om geslachtsgemeenschap te voltooien. Dit kan leiden tot angst en frustratie, en kan ook een teken zijn van een onderliggend medisch probleem. Een seksuoloog kan helpen bij het identificeren van de oorzaak van erectieproblemen en het bieden van behandelingsopties zoals medicatie, therapie en veranderingen in levensstijl.

Vroegtijdige zaadlozing

Vroegtijdige zaadlozing is een veelvoorkomend probleem bij mannen en kan leiden tot stress en angst in de slaapkamer. Het kan ook leiden tot problemen in de relatie. Een seksuoloog kan helpen bij het identificeren van de oorzaak van vroegtijdige zaadlozing en het bieden van behandelingsopties zoals therapie en veranderingen in seksuele technieken.

Verlies van libido

Een verlies van libido, of seksueel verlangen, kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder hormonale veranderingen, stress en relatieproblemen. Het kan leiden tot een gebrek aan interesse in seks en kan ook problemen veroorzaken in de relatie. Een seksuoloog kan helpen bij het identificeren van de oorzaak van een verlies van libido en het bieden van behandelingsopties zoals therapie en veranderingen in levensstijl.

Problemen met orgasme

Sommige mannen hebben problemen met het bereiken van een orgasme, wat kan leiden tot frustratie en angst. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder medicatie, stress en relatieproblemen. Een seksuoloog kan helpen bij het identificeren van de oorzaak van problemen met het orgasme en het bieden van behandelingsopties zoals therapie en veranderingen in seksuele technieken.

Onze seksuologie praktijk voor mannen

Bij Flare Health begrijpen we dat het bespreken van seksuele problemen moeilijk kan zijn voor mannen en dat het belangrijk is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waar mannen zich vrij kunnen uiten zonder angst voor oordeel of stigmatisering. Onze seksuologen zijn speciaal opgeleid en hebben ervaring met het behandelen van seksuele problemen bij mannen.

Meet the doctor

Dr. Y. Reisman

Ik ben Cobi Reisman, voormalig voorzitter van de European Society for Sexual Medicine (ESSM), arts en seksuoloog-NVVS en de man achter Flare. Ik ben Cum Laude afgestudeerd in Groningen waar ik ook ben gepromoveerd. Ik deed ervaring in...

Werkuren

09:00 - 17:00 Uur (Avonduren op aanvraag)

Afdeling

Seksuologie

Email

info@Flare-Health.Nl

Maak een afspraak