Seksuoloog voor vrouwen

Een seksuoloog voor vrouwen is speciaal opgeleid om seksuele problemen bij vrouwen te identificeren en te behandelen. Bij Flare Health beschikken we over de juiste expertise om onze vrouwelijke cliënten te helpen bij verschillende seksuele kwesties en problemen. Onze seksuologen zijn opgeleid en hebben ervaring op het gebied van medische seksuologie en seksuologische therapie.

Ons doel is om onze cliënten te voorzien van de juiste tools en begeleiding om hun seksuele gezondheid te verbeteren en te herstellen, en om hen te helpen bij het vinden van meer voldoening in hun seksleven.
Seksuoloog voor vrouwen

Seksuele gezondheid op nummer 1

Seksuele gezondheid is een belangrijk aspect van het welzijn van vrouwen. Er zijn verschillende seksuele problemen die kunnen optreden bij vrouwen en die een negatieve invloed kunnen hebben op hun leven en relaties. Hieronder zijn enkele redenen waarom vrouwen een seksuoloog zouden kunnen raadplegen:
  • Seksuele problemen: Vrouwen kunnen verschillende seksuele problemen ervaren, zoals verminderd libido, problemen met orgasme of pijn tijdens het vrijen. Een seksuoloog kan helpen bij het identificeren van de oorzaak van deze problemen en het bieden van effectieve behandelingsopties.
  • Relatieproblemen: Seksuele problemen kunnen vaak het gevolg zijn van problemen in de relatie, zoals communicatieproblemen, onopgeloste conflicten en onvervulde emotionele behoeften. Een seksuoloog kan helpen bij het identificeren en aanpakken van deze onderliggende problemen om de seksuele gezondheid en het welzijn van beide partners te verbeteren.
    • Trauma: Seksueel trauma kan een diepgaand effect hebben op iemands seksuele gezondheid en welzijn. Een seksuoloog kan helpen bij het werken aan het herstel van seksueel trauma en bij het opbouwen van gezonde en bevredigende seksuele relaties.

 

  • Anticonceptie en vruchtbaarheid: Veel vrouwen hebben vragen en zorgen over anticonceptie en vruchtbaarheid. Een seksuoloog kan helpen bij het begrijpen van verschillende anticonceptiemethoden en kan advies geven over vruchtbaarheidsproblemen.

Onze seksuologie praktijk voor vrouwen

Bij Flare Health begrijpen we dat het bespreken van seksuele problemen moeilijk kan zijn voor vrouwen en dat het belangrijk is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waar vrouwen zich vrij kunnen uiten zonder angst voor oordeel of stigmatisering. Onze seksuologen zijn speciaal opgeleid en hebben ervaring met het behandelen van seksuele problemen bij vrouwen.

Meet the doctor

Dr. Y. Reisman

Ik ben Cobi Reisman, voormalig voorzitter van de European Society for Sexual Medicine (ESSM), arts en seksuoloog-NVVS en de man achter Flare. Ik ben Cum Laude afgestudeerd in Groningen waar ik ook ben gepromoveerd. Ik deed ervaring in...

Werkuren

09:00 - 17:00 Uur (Avonduren op aanvraag)

Afdeling

Seksuologie

Email

info@Flare-Health.Nl

Maak een afspraak