Trauma seksuoloog

Seksueel trauma kan een enorme impact hebben op iemands leven en kan leiden tot problemen op het gebied van seksualiteit en intimiteit. Als je worstelt met seksueel trauma, kan het moeilijk zijn om over jouw gevoelens en ervaringen te praten. Dit is waar een trauma seksuoloog kan helpen.
Trauma seksuoloog

Wat is een trauma seksuoloog?

Een trauma seksuoloog is een specialist die getraind is in het behandelen van seksuele problemen als gevolg van seksueel trauma. Dit kan bijvoorbeeld een verkrachting, seksueel misbruik of seksuele intimidatie zijn. De seksuoloog begrijpt dat deze ervaringen veel impact kunnen hebben op iemands leven en biedt professionele ondersteuning om deze impact te verminderen.

Het belang van een veilig klimaat

Het is belangrijk om te weten dat Flare Health een veilig klimaat biedt waarin jouw gevoelens en ervaringen worden gerespecteerd. Onze trauma seksuologen begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om over dit onderwerp te praten en zullen jouw verhaal in alle vertrouwelijkheid en veiligheid behandelen. Het is ons doel om jou te ondersteunen in het genezingsproces en ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de behandeling.

Begrip en ondersteuning

Onze trauma seksuologen hebben een diepgaand begrip van de complexiteit van seksueel trauma en de effecten ervan op de seksualiteit en intimiteit van een persoon. We bieden ondersteuning en begeleiding bij het verwerken van jouw ervaringen en helpen jou om jouw seksuele gezondheid te verbeteren.

Als je worstelt met seksueel trauma, neem dan contact op met Flare Health en vraag naar onze trauma seksuologen. Wij zijn er om jou te helpen en te ondersteunen bij het genezen van de emotionele wonden en het verbeteren van jouw seksuele gezondheid en welzijn.

Meet the doctor

Dr. Y. Reisman

Ik ben Cobi Reisman, voormalig voorzitter van de European Society for Sexual Medicine (ESSM), arts en seksuoloog-NVVS en de man achter Flare. Ik ben Cum Laude afgestudeerd in Groningen waar ik ook ben gepromoveerd. Ik deed ervaring in...

Werkuren

09:00 - 17:00 Uur (Avonduren op aanvraag)

Afdeling

Seksuologie

Email

info@Flare-Health.Nl

Maak een afspraak