Seksuoloog online

Veel mensen vinden het prettig om een fysieke afspraak te maken in onze seksuologie praktijk, maar we begrijpen en respecteren uiteraard je keuze wanneer je liever een online afspraak wilt inplannen. Bij Flare Health begrijpen we dat iedereen zijn of haar eigen voorkeur heeft als het gaat om het maken van afspraken. Daarom bieden we zowel fysieke als online afspraken aan in onze seksuologie praktijk.

Ongeacht welke optie je kiest, we zorgen ervoor dat je een veilige en vertrouwelijke omgeving hebt om te praten over je seksuele problemen of vragen.
Seksuoloog online

Online consult seksuoloog

Als je een consult met een online seksuoloog wilt aanvragen, kun je contact opnemen met Flare Health. Onze praktijk biedt de mogelijkheid om online consulten te boeken met onze seksuologen. Dit kan via onze website of door telefonisch contact op te nemen. Tijdens het boekingsproces kun je aangeven dat je graag een online consult wilt en op welke datum en tijd je beschikbaar bent. Na de boeking ontvang je een bevestiging per e-mail met verdere instructies.

Tijdens het online consult heb je een persoonlijk gesprek met een seksuoloog via een veilige videoverbinding. Het gesprek zal in alle privacy en vertrouwelijkheid plaatsvinden en de seksuoloog zal je vragen stellen om meer inzicht te krijgen in jouw specifieke problemen of vragen. Vervolgens zal de seksuoloog met je bespreken welke behandelmethoden het beste bij jou passen en welke stappen je kunt nemen om jouw seksuele gezondheid te verbeteren.

Als je behoefte hebt aan een online consult met een seksuoloog, aarzel dan niet om contact op te nemen met Flare Health. Onze seksuologen zijn er om jou te helpen en te ondersteunen bij jouw seksuele gezondheid en welzijn.

Meet the doctor

Dr. Y. Reisman

Ik ben Cobi Reisman, voormalig voorzitter van de European Society for Sexual Medicine (ESSM), arts en seksuoloog-NVVS en de man achter Flare. Ik ben Cum Laude afgestudeerd in Groningen waar ik ook ben gepromoveerd. Ik deed ervaring in...

Werkuren

09:00 - 17:00 Uur (Avonduren op aanvraag)

Afdeling

Seksuologie

Email

info@Flare-Health.Nl

Maak een afspraak