Seksuologische zorg

Seksualiteit is een belangrijk onderdeel van ons leven en kan zowel fysiek als mentaal voor veel plezier zorgen. Maar wanneer er problemen ontstaan op het gebied van seksualiteit, kan dit leiden tot veel stress en ongemak. Dit kan bijvoorbeeld gaan om erectieproblemen, vaginisme, pijn tijdens de seks of gebrek aan zin in seks. In deze situaties kan het raadzaam zijn om een seksuoloog te raadplegen.
Flare Health

Wat is een seksuoloog?

Een seksuoloog is een specialist op het gebied van seksualiteit. Hij of zij kan helpen bij het oplossen van seksuele problemen, het verbeteren van de seksuele beleving en het geven van advies over bijvoorbeeld anticonceptie. Een seksuoloog kan zowel individuen als koppels behandelen.

Seksuele problemen kunnen voor veel stress en ongemak zorgen, maar gelukkig is er hulp beschikbaar in de vorm van seksuologische zorg. Bij Flare Health staan we klaar om je te helpen en bieden we een veilige omgeving waarin je je verhaal kunt doen. Of het nu gaat om individuele gesprekken, relatietherapie of online consulten, wij bieden de juiste vorm van zorg voor jouw specifieke situatie.

Een veilig klimaat bij seksuologische zorg

Het is begrijpelijk dat het bespreken van seksuele problemen niet altijd even makkelijk is. Bij Flare Health begrijpen we dit als geen ander en daarom bieden wij een veilige omgeving waarin je je verhaal kunt doen. We hechten veel waarde aan privacy en vertrouwelijkheid en onze seksuologen zijn getraind in het bieden van een empathische en begripvolle benadering.

Verschillende vormen van seksuologische zorg

Bij Flare Health bieden we verschillende vormen van seksuologische zorg aan. Zo kun je bij ons terecht voor individuele gesprekken met een seksuoloog, maar ook voor relatietherapie. Daarnaast bieden wij ook online consulten aan, zodat je vanuit huis kunt spreken met een seksuoloog.

We staan graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Seksuologische zorg

Meet the doctor

Dr. Y. Reisman

Ik ben Cobi Reisman, voormalig voorzitter van de European Society for Sexual Medicine (ESSM), arts en seksuoloog-NVVS en de man achter Flare. Ik ben Cum Laude afgestudeerd in Groningen waar ik ook ben gepromoveerd. Ik deed ervaring in...

Werkuren

09:00 - 17:00 Uur (Avonduren op aanvraag)

Afdeling

Seksuologie

Email

info@Flare-Health.Nl

Maak een afspraak